Ametiszt Hotel Harkány – Vendégkönyv. Vélemények az Ametiszt hotel vendégeitől

Vendégkönyv – vélemények

Üzenet írása az Ametiszt Hotel Harkány részére

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Vélemények az Ametiszt Hotel vendégeitől

György Ágnes és férje

Csak a legnagyobb elismeréssel írhatunk az Ametiszt Hotelról. Az ott töltött napok alatt figyelmes, segítőkész, mosolygó emberekkel találkoztunk, a szállás nagyon kellemes, a kert hangulatos és nagyon szép, az ellátás kifogástalan volt. Köszönjük szépen. Mindenkinek szívből ajánljuk. Tervezzük, hogy ősszel visszatérünk.

2017. május 26.
Hangács Jánosné!

Szép napot kivánok önöknek! Van egy foglalásunk 2017 07.-ra és nem jegyeztük fel a dátumot hogy mettől meddig megyünk! Megköszönném ha elküldenék !Elnézést a kellemetlenség okozásért! Hangácsné Eszter

2017. május 18.
Rózsa és Ferenc

Mindenkinek aki ebben a hotelban dolgozik!

Mi akik a Balatoni vendéglátást nagyon is jól ismerjük, csak ámultunk minden napon, ahogy az igényes, tiszta és kellemes környezetben nagyon hangulatosan, kedves munkatársakkal, mosolygósan kaptunk meg mindent amit egy pihenésre vágyó vendég kaphat. Nem találtunk kifogást semmiben. Az első pillanattól az utolsóig csak dicsérni tudjuk azt a munkát, amivel Önök ezt végzik, legyen szó reggeliről, tisztaságról, hozzáállásról, vagy a finomabbnál finomabb vacsorákról. Hisszük, hogy bátorsággal és mosollyal minden megvalósítható. Önöknél minden megvan a sikerhez. Mindenképpen ajánlani fogjuk mindenkinek ezt a szép, csendes és barátságos helyet, ahol kedves emberek gondoskodnak a pihenni vágyókról.

Munkájukhoz sok sikert kívánunk!

2017. március 31.
Vida István

Tisztelt Igazgató úr
Köszönöm a gondtalanul végtelenül kellemesen eltöltött napokat magam és feleségem nevében !
Ametiszt hotel minden szempontból világszinvonalú !
A mindig mosolygós , végtelen probléma megoldó készszségű emberszerető személyzet , a kényelmes gyönyörű helyen lévő szálloda, és a minden igényt kielégitő étterme örök élmény marad ! Szeretnénk visszajönni !
Üdvözlettel
Vida István

2017. március 26.
dr Szarka György és Gadácsiné Katalin

Köszönjük a komfortos szállodai szolgáltatásokat, a kiváló konyhát
a kedves személyzetet. Nagyon jól éreztük magunkat!
Külön köszönet a tombola fődíjáért.
Áldásos, örömteli Új Esztendőt kívánunk a szálloda vezetőségének és minden alkalmazottnak!

2017. január 4.
Zsolt és Andrea Budapest

Nagyon szépen köszönjük azt az 5 napot, amit Önöknél tölthettünk szilveszterkor. A szálloda tiszta, igényes, a személyzet kivételesen kedves és mosolygós, az ételek kifogástalanok, egyszerűen nem lehet hibát találni! 🙂 Csak ajánlani tudom mindenkinek!!! Sok sikert kívánunk a továbbiakban is, és mégegyszer köszönjük!

2017. január 3.
Wensofszky Péter

Tombolán nyert 4 fős étkezésre érkeztünk az étterembe.Kedvesen fogadtak egy szép tiszta és takaros helyiségben.Kellemes halk zene duruzsol.Az étlapon bőséges választék.Válogathattunk kedvünkre.
Az étel amit elénk tálaltak mind minőségben,mind mennyiségben, azt a KIVÁLÓ szóval tudnám jellemezni.Nagyon finom volt minden fogás.Tudom mert végig kóstoltam.A kiszolgálás is tetszett.
Nagyon kellemesen éreztük magunkat a családommal.
Köszönjük szépen.

W.Péter

2016. december 18.
Polik György

Tisztelt Béda Pál Úr !
ügyvezető

Miután anonim formában vendégelégedettségi kérésüknek már eleget tettem, szeretném immár “nevesítve” is néhány szóban elégedettségünket kifejezni azon három napról, melyet tulajdonképpen “szomszédként” az 1 szobában Önöknél eltölthettünk. Nehéz lenne külön kiemelni, mert tökéletesnek éreztünk és tartottunk mindent az érkezésüktől a tartózkodás ideje alatt, távozásunkig. Nagyszerű környezet, kényelmes, kellemes szoba, étterem mind-mind a vendég minél jobb érzetét szolgálták. Természetesen az előbbiekben felsoroltak nem lettek volna olyan ragyogóak ha nem párosult volna mindez egy munkáját jól ismerő, kedves kollektívával. A figyelmesség, kedvesség amely az egész “csapat” munkáját jellemezte a reggelitől az étteremig, hozzájárultak ahhoz, hogy a
szép környezet megteljen barátsággal, kedvességgel. Öröm volt látni a kicsi lány serénykedését, érdeklődését minden iránt, azt hisszük ez biztatást adhat Önnek, hogy lesz folytatása az Ön által megkezdett , és magas szintre emelt munkának.
Befejezésül szeretnénk köszönetet mondani szívélyes, magas szintű vendéglátásukért, és további, sikereket kívánunk,Önnek, családjának a szálloda és étterem minden munkatársának, jó egészséggel.
Tisztelettel, Polik György és párja.

2016. augusztus 31.
Kondor házaspár Körmendről

Mindenkinek ajánljuk a hotelt. Segítőkész, mosolygós személyzet, rend, tisztaság, családias hangulat, finom ételek várják a vendégeket. Harmadszor is szeretnénk visszatérni!

2016. július 18.

2016. július 18.
Dr.Toth Péter

Komloi réven,budapesti lakoskent, imadom a környéket,különösen szállodájukat!Az elmúlt évben és most,június 10-14 kozott is szép napokat töltöttünk itt.Tiszta környezet,barátságos szallasadok,kiváló reggelik, boldoggá tettek.Jovunk augusztus végen,szeptember elején ismét!
Barátsággal:
Dr.Toth Peterbes családja.

2016. július 6.
Sólyomék a Balaton-felvidékről

Nagyon köszönjük a vendéglátást. Szép és tiszta szállás, gondozott kert, kedves Alkalmazottak. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk és ajánljuk is. Ide még visszatérünk.

2016. június 6.
Galló Mihály és felesége

Már az első pillanattól nagyon tetszett a hotel, a személyzet segítő kész, a szoba tágas és nagyon tiszta igényesen berendezett az egész épület, az udvar rendezett és szép, az ellátás is kiváló. Mi nagyon jól éreztük magunkat, mindenkinek ajánlani tudjuk: Köszönjük

2016. május 31.
Marika és István

Nagyon jól éreztük magunkat, a szálloda minden szempontból tökéletes: ételek, személyzet, szoba, kert.

Köszönjük

2016. május 15.
Dobranic család

Számunkra a száloda tökéletes volt. Tiszta, tágas szoba várt ránk. A szoba a földszinten volt, ami igazán jól esett a kislányunknak akinek nagy tágas kertes udvara is lett :). A személyzet mindig segítőkész. Számunkra nagyon jó volt az is, hogy az ebédet/vacsorát déltől este 21 óráig lehetett elfogyasztani, a szálloda éttermében. Nem kellett a programunkat az ebédhez/vacsorához igazítani. Köszönjük szépen!

2016. május 4.
Éva és János

Először is azzal kezdeném hogy mese szép a szállás,minden dolgozó kedves mosolygós segítőkész.Külön kiemelném a szakácsokat fantasztikusan főznek/alig vártam minden nap a vacsorát/ a pincérek kedvesek udvariasak.Mindenkinek csak ajánlani tudom, mer ritka az a hely ahol kifogástalan minden!!!!!!!!!!!!!!!!!

2016. április 10.
Mesterné Gabi

Visszatérő vendégként most is csak dicsérni tudom Önöket. Kiváló a kiszolgálás, rend és tisztaság van mindig. A személyzet mosolygós és segítőkész. Köszönet mindenért ! Mindenkinek bátran ajánlom a szállodájukat !

2016. március 16.
Pék Péter

A vidámság, amely mindenkiből áradt, a szervezett programok, hogy egy rövid ideig se jusson eszünkbe az unalom, a kedves szolgálatkészség; ezek mind- mind együttvéve gondoskodtak arról, hogy ez a szilveszteri idő bekerülhessen a feledhetetlen szilveszterek sorába. Köszönet mindezért, és a viszont látás reményében további sikereket és boldog arcokat kívánunk: Pék Péter és felesége

2016. január 21.
Áprili Ferenc

Remekül éreztük magunkat.
Köszönjük a nagyszerű vendéglátást, a kedvességüket,
Szerepel a terveink közt hogy nem sokára ismét felkeressük az Ametisztet, mert hogy az idő rövidsége miatt a fürdőbe nem jutottunk el.
Pálnak gratulálok, kivételes csapata van.
Üdvözlettel Áprili Ferenc

2016. január 4.
Szabolcs és Vivien

Köszönjük a felejthetetlen élményt,itt tartottuk az eljegyzésünket,külön köszönet a recepciós hölgynek a fotókért.Mindennel nagyon elégedettek voltunk,igényes tiszta szoba,finom reggeli és vacsora,mindenkinek bátran ajánlom.

2016. január 1.
Tóth Sándor

Köszönjük a barátságos vendéglátást ! A borutat !! Nagyon jól éreztük magunkat ebben az igényesen kialakított környezetben. A barátságos fogadás különösen melengető volt!
Boldog sikeres új esztendőt kívánunk !

2015. december 27.
Anna

Amit először is kiemelnék, az a személyzet (mi főleg a recepciósokkal találkoztunk) kedves és segítőkész hozzáállása, és a mosolyuk – hát azzal díjat lehetne nyerni, és példának mutatni.
A hotel igényesen kialakított, ügyeltek a részletekre, és nagyon tiszta. Az étteremben is találtunk mindig kedvünkre valót, a félpanzió bőven megérte az árát. A hotel csendes helyen fekszik, szépen gondozott belső kertre nézett a szobánk, és pár perces sétával elértük a fürdőt. Mindent összevetve nagyon jól éreztük magunkat.

2015. november 5.
Rózsa Nyugdíjas csoport Budapest, .18.kerület

2015. szeptember 21-től töltöttönk Önöknél öt napot.
A hotel nagyon szép – kényelmes, a kiszolgálás udvarias,
a személyzet valóban mosolygós. Az étkeztetés úgy a reggeli mint a vacsora bőséges és nagyon finom.
Fájó szívvel és kellemes emlékkel távoztunk az Önök hoteljéből.
2015.09.28. Köszönjük: a Rózsa nyugdíjasok tíz tagja

2015. szeptember 29.
Rózsa Nyugdíjas csoport Budapest, .18.kerület

Köszönjük Önöknek azt a öt napot, amit a hotelben töltöttünk.A hotel minden igényt kielégített.
A hotel szobák kényelmesek és tiszták.
A személyzet udvarias és figyelmes.
Az étkezések: reggelik és az esti vacsorákfinomak és bőségesek voltak.
A szervezett kirándulás ragyogóan sikerült.
Fájó szívvel és kellemes emlékekkel távoztunk.
Köszönettel: a Nyugdíjas csoport.

2015. szeptember 29.
Ferenc és Éva

Nagyon jól éreztük magunkat a hotel minden szempontból kitünő.

2015 Szeptember 14

2015. szeptember 19.
Angéla és Tibor Szigetszentmiklósrol

Július végén voltunk ott, nagyon meg voltunk elégedve a személyzettel és a kiszolgálással is.Köszönjük 🙂

2015. augusztus 21.
Ildikó és György Budapest

Nagyon jól éreztük magunkat. A szálloda minden szempontból tökéletes: ételek, személyzet, szoba, kert.
Ami külön öröm volt: a harkányi emberek kedvessége!!! Ilyet még sehol sem tapasztaltunk. Mindenhol mindenki nagyon mosolygós és segítőkész volt.
Szuper hely!!!

2015. augusztus 17.
P. László és felesége

Nagyon jól éreztük magunkat! a kiszolgálás remek és figyelmes volt.

2015. augusztus 13.
Borsos család

Minden nagyon szép és jó volt.
Ételek kiváló volt a dolgozók kedvesek, figyelmesek és segítő készek voltak. Jővőre megint megyünk.

2015. július 18.
B. László és felesége Győr-Moson-Sopron Megyéből

Nagyon jól éreztük magunkat abban a pár napban amit Önöknél tölthettünk el. A Hotel még szebb és színvonalasabb mint a honlapon szereplő képekről gondoltuk. Sok 4* szálláshely nem ilyen színvonalú. Minden kifogástalanul tiszta, rendezett. Az ételek változatosak és finomak, az adagok hatalmasak. A gyönyörű udvar maga a nyugalom szigete. Minden adott a teljes pihenéshez. Ehhez még hozzájárul a hotel minden dolgozójának kedvessége. Nagyon szimpatikus a tulajdonosok diszkrét gondoskodása. Már amikor eljöttünk Önöktől megbeszéltük, hogy ide visszatérünk. Mindenkineki csak ajánlani tudjuk. 1-es szoba lakói (2015.június 7-11.)

2015. június 13.
M.Gabi

Egyszer jól teljesíteni véletlenül is lehet, de mindig csak az igazán profik tudnak. Minden alkalommal udvarias és figyelmes a személyzet, a szálloda ragyogóan tiszta, a kert gyönyörű. Nyugodt szívvel ajánlom minden pihenni vágyónak.
Köszönjük. Jövünk máskor is.

2015. május 18.
E. Györgyi

Április elején két hetet töltöttem a szállodában.Gyógyulni és pihenni mentem…Soha és sehol nem tapasztalt figyelmességgel és gondoskodó szeretettel vettek körül a hotel alkalmazottjai és a tulajdonosok egyaránt.
Egyeztetve a Gyógycentrummal mindent megtettek, hogy az ott töltött idő valóban a gyógyulást szolgálja. Sikerült feltöltődni és hátam mögött hagyni a betegséget! Hálásan köszönöm, jövök jövőre is!
E. Györgyi

2015. május 8.
Tamás

Nagyon jól éreztük magunkat a párommal!
Csodálatos környezet, személyzet!

2015. április 16.
Mariann és Krisztián

Ismét nagyon jól éreztük magunkat a hotelben! A szobák tiszták, a személyzet kedves és udvarias, a környezet – beleértve a gondozott kertet – gyönyörű! Az étterem kitűnő! Csak ajánlani tudjuk mindenkinek!

2015. március 20.
Aranka és László

Nagyon szépen köszönjük a vendéglátást!
Reméljük, hogy még lesz alkalmunk az elkövetkező idényben is élvezni vendégszeretetüket!
Mindennel megvoltunk elégedve! Csak így tovább!
Utólag is BÚÉK! a Hotel tulajdonosának és családjának, továbbá a Hotel alkalmazottainak.

2015. január 6.
Olga és Lajos

Elismerésünk a szálloda csapatának a kedvességért a tisztaságért a gyönyörű környezettől a kulináris élményekig!
Külön kiemelném Béda Pál tulajdonost aki egy fantasztikus Villányi kirándulásra vitt el bennünk.Nagyszerű idegenvezetőnk megismertetett bennünk a környék nevezetességeivel és történelmével.Ízletes borokat kóstoltunk a Villányi pince soron!Köszönjük, hogy szabadságunkat felejthetetlenné tették!!! Balatonfüred 2014.11.07.

2014. november 7.
Timi és Imi

Csodaszép udvar, nyugodt, csendes környezet, de mégis közel a központ és a fürdő. Barátságos kis szobák, segítőkész személyzet. Az étteremben kifogástalan ételek, kreatív tálalással. Nagyon jól éreztük magunkat! Köszönünk mindent! 🙂

2014. október 29.
László és Mária Csákvárról

Csodálatos hotel,remek kiszolgálás,fenséges ételek.

Köszönjük!

2014. október 1.
Tünde és Balázs Mezőhegyesről

Köszönjük azokat a csodálatos napokat, melyet az Ametiszt Hotelben tölthettünk! Ez a hét felejthetetlen emlék lesz számunkra! Nagyon meg voltunk elégedve a Hotel által nyújtott vendéglátással. Nagyon barátságosnak találtuk a szobánkat. Az étteremben készített ételek és a kiszolgálás is kifogástalan volt. Barátainknak, ismerőseinknek ajánlani fogjuk Önöket!
Köszönet az Ametiszt Hotel összes dolgozójának ezért!!! 🙂

2014. szeptember 20.
Márti és Zoli Hollandiából

Harkány vize ritka és csodálatos, ki gyógyulni kíván annak mindenképp ajánlatos.
De mit sem ér a víz, ha szállásod silány, kopott
ezért van az Ametiszt, hol a vendég sok szeretetet kapott.
Kedves, tiszta környezetben nyugalmat árasztó kertben,
kellemes személyzettel ki szívből mosolyog.
Tested gyógyulását köszönheted a víznek,
de vannak kik lelked gyógyulásában hisznek,
és olyat teremtenek melyben mind ezt biztosan meg is leled.
Köszönettel!
2014. szeptember 14.

2014. szeptember 14.
Jenei Ildikó és Bazsik János

Csodálatos a hotel és a kiszolgálás. Minden elismerésünk a szálloda csapatának! Csodálatos ételeket ehettünk, gratulálunk az étterem szakácsának a “művészi” ízvilággal és adaggal rendelkező ételekért.
Köszönettel: Jenei Ildikó És Bazsik János
Mindenképpen visszatérünk.

2014. augusztus 31.
Dieter und Dorothea Bonnert

Für 20 Tage unser zu Hause geworden.Alles bestens ,kommen gerne wieder.Guter Service und gutes Personal.Sehr gut gepflegte Außenanlage und Liegewiese.Die Kururlauber aus Deutschland.

2014. augusztus 31.
Bakos János és Tünde

Köszönjük az Ametiszt csapatának azt a kellemes négy napot, melyet ott töltöttünk!
A kedves fogadtatás,a finom ételek ,a családias légkör, mind hozzájárult pihenésünkhöz.
Köszönjük!
Kalocsa,2014.08.24.

Bakos család

2014. augusztus 24.
Ziridisz Jánosné

4 napot töltöttünk Harkányban, az Ametiszt Hotelben! A hotel nagyon szép, tiszta, igényes, a képek, a valóságot tükrözik. A személyzet, a tulajdonos kedves, az étkezés finom, elegendő, kímélő étrend is van,akinek ez kell.
A parkja rendezett, kellemes, az egész hotel szuper!
A város is nyugalmas, rendezett, a fürdője valóban gyógyít/lábfájós vagyok, de még érzem a hatását, mert fájdalmam napok óta nincs/
3 helyen is ettünk fagyit, hatalmas adagokat adnak és mindegyik helyen nagyon finom. Az adagokról: Harkányban két gombóc akkora, mint itt Pesten 4-5 gombóc!
Az utolsó nap Siklós vára volt a célunk, már csak Tenkes kapitánya miatt sem maradhat ki, de előtte még a Fő utcán /lehet, hogy nem így hívják a strand utcáját:( / a Tollas Pincészet Borházában nagyon finom borokat kóstoltunk, kedves az eladó és finom borokkal tértünk haza, ami ajándéknak is jó.
Mindenkinek tiszta szívből ajánlom a hotelt!
Ha HARKÁNY, akkor AMETISZT!!

Ziridisz család Budapestről

2014. július 18.
Kozma György és Márta

Kellemesen töltöttük el ezt a 4 napot az Önök szállodájában! Mindennel tökéletesen meg voltunk elégedve, finomak voltak az ételek, tiszta és igényes volt a környezet és a szálloda, a kiszolgálás is kifogástalan. Köszönjük, hogy itt lehettünk.

2014. július 14.
S.Noll

Wir haben im Juni 2014 3 Wochen Kurlaub im Hotel ver-
bracht. Wir haben alles so angetroffen, wie man es sich wünscht. Hervorragendes Preis-Leistungsverhältnis.
Der Wohlfühlfaktor wäre noch höher, wenn es im hervor-
ragenden Restaurant mehr kleinere Portionen gäbe.
Küche und Kellner sind sehr gut.
Danke!
Fam. Noll

2014. július 8.
2A & 2Zs

Nagyon jól éreztük magunkat. A valóságban még szebb volt, mint amit a képek után vártunk. Udvarias, segítőkész személyzet. Csendes környezet. Igazi pihenős hely! Ősszel visszamegyünk!
Antal, Attila, Zsuzsa, Zsuzsi
Zalaegerszeg, 2014.06.04.

2014. június 4.
Rimóczi László és Nyíri Jolán

2013.dec.30-án aggódva indultunk Harkányba az Ametiszt Hotelba, vajon mi vár ott ránk. Megérkezésünkkor nagyon kellemes meglepetés ért minket: az udvar rendezett, a fogadtatás udvarias, a szoba szépen berendezett és nagyon tiszta. A személyzet szimpatikus és a mindig kedves és mosolygós igazgató személyes jelenlétével gondoskodott a vendégekről. Csend, nyugalom, biztonság, finom ételek. Még ez éven szeretnénk visszatérni. Ajánlom hát a hotelt minden családtagomnak, barátomnak, ismerősömnek és ismeretleneknek jó szívvel. Köszönjük. Cegléd, 2014.01.09.

2014. január 9.
Viktória és Attila

Köszönjük a szívélyes vendéglátást. Nagyon jól éreztük magunkat a csendes, kellemes hangulatú hotelben. Az ételekről csak jót tudunk elmondani, hisz bőséges és nagyon választékos volt mind a reggeli, és a vacsora is.
Külön köszönet a egyedi segítségnyújtásért, melyben részesítettek minket.

2013. december 17.
Kószó Vilmos és családja Szegedről

Melindának köszönjük a figyelmességet és a kedvességet, Pálnak az “útravalót” , a séfnek pedig külön gratuláció.

2013. november 3.
Tóth János és neje

Kitünően éreztük magunkat, a személyzet valamennyi tagja figyelmes és rendkivül barátságos volt. Üditő volt a szép szállodában pihenni,az étteremben a kiszolgálás figyelmes volt, a séfnek külön dicséret a sok finoman elkészitett ételért és a bő választékért.

2013. szeptember 30.
Piller György és Neje Szegedről

Kitünően éreztük magunkat. Tökéletes vendéglátásban volt részünk, a kiszolgálás udvarias és megfelelő volt. Ami ezt igazolja : hogy második alkalommal vettük igénybe szolgáltatásukat, és remélhetőleg jövőre is eltöltünk néhány napot önöknél.
2013. szeptember. 27.

2013. szeptember 27.
Lajos és Erika

Nagyon jól éreztük magunkat a szept. 20.-ai hétvégén. Tökéletes vendéglátásban volt részünk, udvarias, diszkrét kiszolgálással. Jövőre már hosszabb időre szeretnénk visszatérni. Köszönet a szálloda vezetőségének és dolgozóinak!
2013. szeptember 23.

2013. szeptember 23.
Szabó Család sopronból

Tökéletes vendéglátásban volt részünk, itt a vendég, az igazán vendégnek érzi magát. Remélem még visszatérünk, és megint átélhetünk pár kellemes napot, amihez az egész vezetés és a dolgozók teljes mértékben hozzájárultak.
2013. szeptember 22.

2013. szeptember 22.
Schranz Istvánné Ozora Szabadság tér,2

Nagyon szép 4 napot töltöttünk a Hotelban. Minden remek és emlékezetes volt. Tisztaság, finom koszt, udvarias személyzet. Szeretnénk Önökhöz visszatérni. Üdvözlettel.

2013. szeptember 9.
Zsuzsa és Imre

Először akkor jártunk a szállodában, amikor még folyt az építkezés, még csak néhány szoba állt a vendégek rendelkezésére. A tulajdonos lelkesen mutatta be a szállodát, mesélt a terveiről. Most, mikor pár év múltán újra Harkányban jártunk, ismét ezt a szállodát választottuk. Örömmel tapasztaltuk, hogy sikerült megvalósítani az álmot: tisztaság, nyugalom, bensőséges hangulat, gyönyörű környezetet. Nem utolsó sorban pedig az étterem finom fogásait kell megemlíti. Én még ilyen finom sült krumplit nem ettem, de minden más is extra finom volt. További sok sikert kívánunk.

2013. szeptember 7.
Bea, Julcsi és Tamás

Kellemes nyárvégi 6 napot töltöttünk szállodájukban. Örömmel vettük, hogy az internetes szobafoglalás gyors, gondos ügyintézés mellett valósult meg. Várakozásainkat maximálisan teljesítették. Személyes fogadtatás, minden tolakodástól mentes, segítőkész kapcsolattartás, jó ételek, tisztaság jellemezte szállodájukat. Külön köszönet minden dolgozónak azért, mert kislányom reggelinél „kidobott” fogszabályzójának megtalálásában is személyes segítségünkre voltak, merthogy valamennyi szállodai jelenlévő diszkrét „szemétkotrása” eredményre vezetett. Harkányi szállodájukat minden korosztály számára ajánlani tudjuk, hiszen csakúgy a fiatal párokra, mint a kis- és fiatalkorú gyermekes családokra, mint az idősebbekre is megfelelő figyelmet fordítanak. A hűvösebb napokon a siklósi, villányi és pécsi kirándulásaink tették teljessé nyaralásunkat, melyekről egy bőséges, ízletes vacsorára térhettünk vissza.
Budapest, 2013. augusztus

2013. augusztus 23.
Irénke és András

Nagyon jól éreztük magunkat, különösen kedves, előzékeny és segítőkész volt a személyzet.
Az éttermük igazán ízletes ételeket kínált számunkra.
Mindezeket köszönjük, és szívesen ajánljuk Önöket másoknak is!
2013. júl. 13-15.

2013. július 17.

2013. július 17.
Szőke István és Istvánné (Ili)

Köszönjük a figyelmes, barátságos, különleges kiszolgálást, a meglepetések megszervezését.
Csodálatos környezet, minőségi kiszolgálás a személyzet minden tagja részéről.
Bőséges és ízletes ételválaszték a reggelinél és az étteremben is – mindez figyelmes kiszolgálással.
Köszönet mindenért!
2013. jún. 21-24.

2013. június 25.
Nagy Dorottya & Kozma Péter

Kifogástalan vendéglátás!Csak ajánlani tudjuk mindenkinek!
Gratulálunk!Jövőre ugyan itt!

2013. június 11.
Eisrichné Lantos Szilvia

Nagyon jól éreztük magunkat mindennel elégedettek voltunk . Csak ajánlani tudom mindenkinek és persze ha lehetőségünk van biztos hogy nem kérdés hol szállunk meg 🙂 (2013 05 13-17-ig )16-os szoba 🙂

2013. május 17.
Farkas Csabáné

Köszönjük a szíves fogadtatást, és a részünkre szervezett meglepetésben való közreműködést! Kiváló csapattal dolgoznak, udvarias, barátságos, segítőkész volt mindenki! Biztos, hogy még visszalátogatunk önökhöz és barátainknak is ajánljuk az Önök szállodáját és éttermét!
(2013.máj.13-15., 14-es szoba)

2013. május 16.
Erdősyné H Alice

Tizennégy kritikus ember töltött egy hosszú hétvégét Önöknél és mindenki elégedett volt! Kedves ,barátságos dolgozók, tiszta, hűvös szoba várt minket. Az épület és a kert gondozott, igényes. A reggeli és a vacsora finom, bőséges. Ha erre járunk újból Önöknél szálunk meg!
.
2013.05.07

2013. május 7.
Szabó Család 17-19 szoba

Köszönjük a Hotel vezetésének és a Kiváló személyzetnek ezt a csodálatos hétvégét. Csak szuperlatívuszokban beszélhetek a kiszolgálásról, az ételekről és mindenről, ami egy felejthetetlen hétvégi pihenéshez kell. Nagyon ajánlom mindenkinek, hogy legalább egyszer látogassa meg az Ametiszt hotelt! Abszolút család barát, ezért gyerekekkel is kiváló kikapcsolódás. Még egyszer NAGYON KÖSZÖNJÜK!

2013. április 16.
Moha

Köszönjük az Ametiszt Hotel minden dolgozójának, hogy pihenésünket oly kellemessé tették!

Ajánljuk a hotelt mindenkinek, akinek fontos, hogy barátságos, kedves légkörben, kiváló kényelmi szolgáltatások mellett töltse el szabadidejét. Szeretetteljes figyelemben volt részünk, ez ritka, és nagyon jól esett.

Még visszatérünk!

K. Gyula és Ágnes
2013.04.07

2013. április 7.
Szász Ildikó

Kedves Ametiszt Hotel!

Nagyon jól éreztem magam a párommal Önöknél! A háromcsillagos szállodák közül az élen járnak a tisztaság, a rend és a színvonalas szolgáltatás terén. MIndennel nagyon elégedettek voltunk és nagyon szívesen visszatérünk! :-))

Üdvözlettel Ildikó és István Budapestről

2013. február 25.
Frank Sandor

Nehany evvel ez elott jartam Önöknel
Meg ma is jo szivvel gondolok vissza az ott toltott napokra
Munkajukhoz jo egszseget .es sok sikert kivanok

Frank Sandor Sarvarrol

2013. február 20.
Ágnes és Norbert

Nagyon jól éreztük magunkat a szállodában.( feb 4-6ig.)A tulajdonos és a személyzet mindig mosolygós és kedves.A hotel a központban, csendes környezetben helyezkedik el,rend és tisztaság van. Az udvar gondozott , parkosított.Az ételek finomak és bőségesek.A gyógyfürdö és wellness szolgáltatásai nagyon jók. A Villányi kirándulás is jó volt,és persze a Siklósi vár is tetszett.Köszönünk mindent!Ha tehetjük visszatérünk!

 

2013. február 7.
Kottes Pál

2012 tavaszán már jártunk a szállodában, amivel megvoltunk elégedve.

2012 őszén baleset ért majd felvettük a kapcsolatott a szálloda vezetővel. A szállodavezető javaslatára rehebilitációs kezelésre érkeztünk 2013 január 23-án ismét a szállodába, majd a Harkányi Gyógyfürdő orvosának segítségével egy 6 napos kezelést tudtunk igénybe venni, ami látványos javulást hozott a kezelés és a harkányi gyógyvíz hatása, valamint a hotel csendje és nyugalma.

Érkezéskor még az orromat sem tudtam megfogni ami pár nap után már örömömre sikerült.

Tisztelettel: Kottes Pál és Várkonyi Ágnes

 

 

2013. január 29.
Fink Zsuzsanna Rabb Gábor

Nagyon jól éreztük magunkat ebben az 5 napban, mosolygós fogadtatásban volt részünk, rendkívül segítőkészek voltak. Külön tetszett hogy a recepción meglehetett vásárolni a gyógyfürdő belépőjét ezzel időt spóroltunk.Tiszta,rendes,meleg szoba várt minket.Vacsoránál az étlapról lehetett bármit választani,nem menü fogásos volt,az árban benne volt a saláta is. A reggeli választék kicsit egyhangú volt, de friss. Összességében nagyon megvoltunk elégedve mindennel, reméljük mihamarabb visszatérhetünk.

További sok sikert a hotel minden dolgozójának!

 

 

2013. január 18.
Vígh Gyula Dunaújváros

Életem egyik legszebb napjait töltöttem el itt. Kitűnő volt, nemcsak a vendég, hanem annál közvetlenebbül az ellátásom. Külön kiemelném a hoteltulajdonos és a személyzet figyelmességét, közvetlenségét és szinte otthon éreztem magam. Jó volt Harkányba vissza jönni, amire rá sem ismertem, annyit változott!

Köszönöm a vendéglátást és további sok sikert kívánok a hotel minden egyes tagjának!

 

2012. december 9.
Dr. S. Tibor és S: B. Éva.

Utas, ha szekered rúdját Harkány felé fordítod, térj be bizalommal az Ametiszt udvarába, csendes szoba és gazdagon terített asztal vár rád. Biztonságban érezheted magad, miként a vándor hajdan a fogadóban, hiszen íratlan szabály volt, hogy a fogadós megvédte a vendég javait, életét, ha veszély fenyegette. A vendégjog nemes hagyománya ma is él. helyenként. Ha igazak a hajdani egri várvédő kapitány, Dobó István szavai, miszerint a vár erőssége nem a falakban vagyon, hanem a védők erős lekében, akkor igaz lehet az is, hogy az Ametiszt hangulatát nem csupán a mérsékelten elegáns épület adja, hanem azoknak a személyisége, emberszeretete, szakmai tudása is, akik a vendégeket fogadják, gondoskodnak róluk. Pál Úr, az Ametiszt spiritus rectora, éljen sokáig családja körében, és kormányozza sikeresen az Ametisztet! Paks, 2012. nov 16.

 

2012. november 16.
Lengyel László – Lengyel Lászlóné

Nagyszerű, hangulatos szálló. Remek kiszólgálás és kitűnő ételek. A személyzet pedáns és udvarias. Kitűnő érzés volt itt 6 napot eltölteni. A gyógyfürdő minden igényt maximálisan kielégit.

Köszönet a személyzetnek!

 

 

2012. november 7.
Andrea és József

Ma letelt ismét a pihenésünk párommal Önöknél.

Most majd egy teljes hetet sikerült a hotelben töltenünk!

Megszerettük az Önök hoteljét; mi vendégek igen nagyra értékeljük a csendes, nyugodt környezetet. Le a kalappal minden ott dolgozó előtt; figyelmesség, elhivatottság, hozzáértés, türelem, ezt tapasztaltuk ottlétünkkor!

Köszönjük mindenkinek (hotel és étterem), hogy szabadságunk igen kellemesen telt!

További kitartást, erőt kívánva az Ametiszt Hotel minden egyes dolgozójának: Tisztelettel: Serdült József

2012. november 4.
SSC aerobik szakosztály

Tisztelt Ametiszt hotel vezetőség!

2012 10 24-26 között toltöttük ott és véletlenül választottam ez a hotelt és igen érdemes volt és nagyon jól éreztünk és nagy tisztaság volt és bőséges ételt kaptunk és mind személyzet kedvesek és nagyon segitőkész volt ,hogy sokat irtak és magyaráztak nekünk, mert mind 10 en siketek voltunk. Köszönet mind recepció hölgyeknek és összes szemályzetnek .

Üdvözlettel

Budapesti Siketek Sport Club aerobik szakosztály nevében.

Kósáné

 

2012. október 27.
Paksi Miklósné

Tisztelt Hotel vezetőség!

2012.10.10.-től 10.14.-ig élveztük az Önök vendégszeretetét.

Nagyon szépen köszönjük a személyzet kedvességét.A személyzet kedves és segítőkész volt.Külön kiemelném az étterem pincérét aki a négy estébő háromszor szolgált ki minket.Dicséret a szakácsnak,mert isteni kajákat kreált nekünk.Csak ajánlani tudom

és fogom is az Önök Hoteljét.Minden jót kívánunk Önöknek és remélem még találkozunk.

Üdvözlettel:A 20. szoba lakói

Paksiék

 

 

 

2012. október 15.
Nagy Gyöngyi

Okt. 11-14-ig eltöltött idő alatt nagyon jól éreztük magunkat. 🙂 A főnök úr és az egész személyzet nagyon kedvesek voltak, meg voltunk velük elégedve. Köszönjül szépen a vendéglátást, és minden jót kívánunk Önöknek a továbbiakban. 🙂

 

Üdvözlettel:

A 2-es és 3-as szoba lakói!

 

2012. október 14.
Patyi Zoltán

Mi Okt. 7-11-ig voltunk az Önök vendégei.

Nekünk most másodszor is volt szerencsénk élvezni az Önök vendégszeretetét. Nagyon jól éreztük magunkat. A 22 és 24-es szobában. A tulaj és a személyzet nagyon kedvesek, mosolygósak. A hotel nagyon szép, tiszta. Az udvar gyönyörű, parkos. A reggeli bőséges. Az éteremben a kiszolgálás és a vacsora is kiváló. A villányi bortúrán az idegenvezető kiválóan ismertette a táj szépségét.
Mi ha csak tehetjük visszatérünk ebbe a családias környezetbe.

Köszönünk mindent: Patyi Zoltán és Lívia.

 

2012. október 14.
Tereza i Ignac

Mi smo konacno stigli kuci u Australiji prije cetiri dana,sve se zavrsilo kako smo i zelili posebno i to sto smo nakon toliko godina bili ponovo u Harkani i uz vasu pomoc bilo nam je veoma prijatan boravak u vasem hotelu.Mi se nadamo opet vas vidjeti mozda i vec naredne godine a do tada puno pozdrava vama i gosp.direktoru sa kojim smo vodili ugodne razgovore i imali prijatne susrete vasi Tereza i Ignac

 

2012. október 8.
Véghelyi Sándorné

Aug.16-19-ig voltunk az Önök vendégei a 26-os.szobában. Nagyon kedvesen fogadott a személyzet. A hotel gyönyörű és nagyon tiszta. Az ellátás kifogástalan bőséges reggeli és az ebéd nagyon finom volt és hatalmas adagokat kaptunk. Külön kiemelném a Fiatal kedves és nagyon közvetlen tulajdonost és a bájos kislányait akik a reggelinél segédkeztek. Azt hiszem hogy így kell vezetni egy hotelt teljes szívvel a vendégekért.

Nagyon sok sikert kívánunk a férjemmel együtt.

2012. aug.23.

Köszönünk mindent!

 

 

2012. augusztus 23.
Németh Zoltánné

Azon gondolkoztam,hogy mi az Önök titka,hogy nehezebb helyzetben is fel tudják tölteni a szállodát vendéggel,de hamar megvolt a válasz:az a szeretet és elkötelezettség ,az a figyelmesség,amivel a munkájukat végzik,az a családias hangulat különbözteti meg az Önök szállodáját a többitől.Ilyen adottságokkal ez a hely sikerre van ítélve :).

Köszönjük újra a kellemes három napot!

Üdvözlettel:a 7-8-as szoba lakói Győrből

 

 

2012. augusztus 22.
László és Judit

Nagyon kellemes napokat töltöttünk Önöknél. A mosolygós és mindig nagyon kedves személyzetnek és a tulajdonosnak mindig volt egy kedves szava hozzánk. A tisztaság kifogástalan volt és jóleső érzés volt kilépni vagy csak kinézni a gondozott udvarra.

Az étterem kitűnő volt az adagok bőségesek. Jól éreztük magunkat a villányi kiránduláson csakúgy, mint az ingyenes siklósi várbelépő nyomán a várban.

Egyszóval az Önök szállodáját csak ajánlani tudjuk mindenkinek és ha tehetjük, mi is visszalátogatunk!

Üdvözlettel:

 

László és Judit Győrből

 

 

2012. augusztus 21.
Kecskés Annamária

Először jártunk Harkányban, és nagyon jól éreztük magunkat ezen a csodaszép hosszú hétvégén.Nagyon jó döntés volt az Ametiszt Hotel, a családias hagulat, a kedvesség, a barátságos személyzet, a csodaszép környezet, és a kitűnő étterem.

Külön szeretnénk kiemelni Molnár Adrienn recepciós hölgyet, akinek szeretnénk megköszönni a kedves fogadtatást, közvetlenségét és a segítőkészségét.

További munkájukhoz sok sikert kívánunk!

Anna és Tibi (27-es szoba)

 

2012. augusztus 21.
Barabás Lászlóné

Köszönet az elmúlt hétért. Nagyon jól éreztük magunkat a családommal. Nagyon finomak voltak az ételek, bőséges adagokkal. Nagyon jó volt,hogy nem volt időhöz kötve mikor megyünk vacsorázni. A hotel tiszta,és barátságos volt. A személyzet rendkívül kedves, segítőkész. Sok segítséget kaptunk többféle dologban. Kár, hogy hamar vége lett,de még szeretnénk visszatérni. Sokat fogok mesélni a munkatársaimnak. További jó munkát kívánunk!! 14 és 16-os szoba lakói.

 

2012. augusztus 20.
Dienes András

Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz.

Nagyon jól éreztük magunkat az Önök szállodájában, első rangú a tisztaság, a személyzet barátságos és segítőkész. A hotel csendes, igazi kikapcsolódást nyújt a pihenni vágyó embereknek. Az ételek bőségesek és finomak. Mindenkinek csak ajánlani tudom és fogom is!

 

Ami külön tetszett: -a tulajdonos és a személyzet közvetlensége, segítőkészsége és probléma megoldása

-a kedves mosolyuk, ami azonnal jobb kedvre deríti a vendéget

-a szobák és az étterem külön épületben van, így az esti zaj, nem zavart a pihenésben

-belső parkoló, egy szép parkosított területen

-a hotel elhelyezkedése a központban van, mindenhez közel

-a mindennapos rendrakás/takarítás a szobánkban úgy, hogy mi sosem láttunk senkit, még a folyosón sem! Valami takarító tündérek lehettek? 🙂

 

Köszönünk mindent, további sok elégedett vendéget kívánunk!!!

15-ös szoba lakói, András és Gabriella

 

2012. augusztus 9.
Bertók Erzsébet

Köszönetet szeretnék mondani azért a 4 napért, amit az Önök tiszta, ízlésesen berendezett szállodájukban tölthettünk. A kert, a környezet, a fürdő közelsége – minden csodálatos volt. Köszönjük a házigazda figyelmességét, a recepciós hölgyek őszinte kedvességét és segítőkészségét.

Bőséges volt a reggeli…….és az a kifinomult “zenei aláfestés”! Csak gratulálni tudok mindenhez, beleértve a tulajdonos szöszi lányait is, akik szünidőben, korán reggel is bájosak voltak a kiszolgálásnál.

Érdemes volt több mint 600 km-ről leutaznunk és megismerkednünk az Önök csodálatos vidékével.

Remélem, még találkozunk. Jó egészséget és további sikereket kívánunk mindenkinek!

Tisztelettel Bertók Erzsébet és Károly Nagykaposról(Felvidék) – 2012 július 24-28.

 

 

 

2012. augusztus 5.
Nótári Sándor

Nagyon szép emlékekkel, kipihenten tértünk haza. Köszönjük a vendéglátók kedvességét, nem felejtjük el mindig mosolygós arcukat, segítőkészségüket és kedves szavaikat.

Örülünk, hogy ezt a gyönyörű, tiszta, igényes szállodát választottuk. Ha tehetjük, máskor is megyünk.

Jó szívvel ajánljuk másoknak is!

Üdvözlettel: Nótári Sándor és párja Ilike Orosházáról

2012. július 23.
Varga Imre és Vné. Violetta

A hotel nagyon szép és barátságosak az alkalmazottak.Bőséges a reggeli, nagyon jó a konyha. A fiatal tulajdonosoknak szívből kívánjuk,hogy terrveik valosuljanak meg. Mindent köszönünk,a 4-es szoba lakói.

2012. július 19.
Ábrahám Gábor

Nagyon jól éreztük magunkat.Családias a hangulat,az ételek kíválóak a személyzet udvarias és segítőkész.

Köszönünk mindent!

Üdvözlettel:

Gábor, Anita és Bazsi

2012. június 25.
Kovács Napsugár és családja

Nem tudjuk eléggé kifejezni, mennyire jól éreztük magunkat Önöknél. A szállás gyönyörű volt, az ételek és italok mennyeiek, a kiszolgálás elsőrangú. Nagyon szimpatikus volt a recepciós hölgyek és pincér urak segítőkészsége és barátságossága. Élmény volt számunkra ez a hétvége és ezt Önöknek köszönhetjük!

Üdvözlettel a 17 és a 19 szoba lakói

2012. június 25.
Alberczkiné Anna és Szegedi Gábor

Köszönjük a nagyon szép hétvégét a tiszta gyönyörű szobát a nagyon kedves kiszolgálást !A finom és bőséges ételeket és a szálloda vezető közvetlen és barátságos navigálását a recepciós hölgyek kedvességét és a pincérek udvarias kiszolgálását!Reméljük még találkozunk üdv. Ancsa és Gabi

2012. június 18.
Völgyesi család

Köszönjük a szinvonalas ellátást és a recepciós hölgyek kedvességét.Nagyon jól éreztük magunkat .Nem előszőr jártunk itt és a későbbiekben is szeretnénk visszatérni. Sok sikert kívánunk a további munkájukhoz.

2012. június 1.
Benke Anna Piroska

Ezúton szeretnénk megköszönni a kellemes hétvégét, a színvonalas vendéglátást!Különlegesen jó volt a palkonyai kirándulás.Remek a konyhájuk, udvarias a személyzet.
Nagyon jól éreztük magunkat,ha tehetjük máskor is igénybe vesszük az Önök vendégszeretetét! Üdvözlettel : Benke Anna Piroska (27-es szoba2012.05.25-28)

2012. május 28.
Hankó Ferenc

Nagyon jól éreztük magunkat. Első osztályú volt a szálláshelyünk. Kedves, segítőkész volt a személyzet. Ráadásul részt vehettünk egy ingyenes Villányi kiránduláson és látványosnak és érdekesnek találtok a sok régi borospincét, bormúzeumot, ugyanakkor a helyi nevezetességekről is információt kaptunk. Köszönjük szépen

Hankó Ferenc és Hankó Ferencné

2012. április 19.
11-es szoba lakói

Harmadik alkalommal tértünk vissza a Hotelba és még párszor biztosan megtesszük! Az étterem ételei kitűnőek, a recepciós lányok fantasztikusak és a szobák is kényelmesek és tiszták!

🙂

Erika és Béla

2012. március 20.
Csáktornyai Balázs

Szeretnénk megköszönni a kedvességüket. Kellemes volt az önöknél töltött hétvége. Nagyon szép a szálloda és a mosolygós recepciós hölgyek kedvességéről sem szeretnék elfeledkezni. Az étterem ízei és eleganciája is köszönetet érdemelnek. Szeretnék öszintén gratulálni mindenhez

Köszönjük

2012. március 14.
Berkes Lajos

Gyönyörű a szálloda! Nagyon megvoltunk elégedve a kiszolgállással. Kényelmes volt a szoba, és tiszta ami nekünk lényeges szempont! Tényleg közel van a fürdőhöz. Sajnálom,hogy télen tudtunk csak jönni. Nyáron szeretnénk legközelebb elmenni.

További munkájukhoz kitartást, sikert és sok-sok vendéget kívánunk!
Lajos és Marika

2012. február 23.
Berkes Lajos

Gyönyörű a szálloda! Nagyon megvoltunk elégedve a kiszolgállással. Kényelmes volt a szoba, és tiszta ami nekünk lényeges szempont! Tényleg közel van a fürdőhöz. Sajnálom,hogy télen tudtunk csak jönni. Nyáron szeretnénk legközelebb elmenni.

További munkájukhoz kitartást, sikert és sok-sok vendéget kívánunk! Lajos és Marika

2012. február 23.
Andrea és József

Lassan minden zugát felfedezzük az Önök szállodájának , de sajnos ma ismét el kellett jönnünk

Immár nem első alkalommal jártunk a valóban csendes, kedves, tiszta szállodában párommal. Mostani ottjártunkkor is mindíg valami kis plusz került elő a vezetés, vagy a szorgos, dolgos kezű, figyelmes csapat bármely tagjától! Az étteremben is igazi figyelmességgel találkoztunk, mint eddig bármikor! Emelem kalapom minden ottani munkáját végző, valóban családias hangulatot teremtő dolgozó előtt!!! Az elmúlt másfél évben semmit nem kopott a színvonal!!! Még biztosan találkozunk

2012. február 19.
Judit és Győző

Első alkalommal voltunk Harkányban és a környékén. Nagyon jól éreztük magunkat. Ehhez a jó érzéshez sokban hozzájárultak az Ametiszt Hotel tulajdonosai és munkatársai, akik valóban mindent megtettek kedvességükkel, hogy otthon érezhessük magunkat.

Utólag is köszönjük a kölcsön szánkót, amivel a siklósi várdombról lavinaként zúgtunk alá és rettegésben tarthattuk a havas utcákat. 🙂

KÖSZÖNJÜK!

2012. február 11.
Maár Jánosné

2012.01.15-01.19-ig voltunk barátainkkal az Önök vendégei.

Köszönetet szeretnék mondani a kedves, barátságos , közvetlen fogadtattásért, a nagyszerű és kellemes környetért. Az árak nagyon kedvezőek. Nagyon jól éreztük magunkat. Mégegyszer köszönet az egész személyzetnek és a tulajdonosnak nagyszerű vendélátók voltak.

A viszontlátás reményében :

Üdvözlettel: Maár Jánosné Ersi

2012. január 21.
Dr Abdul Rahim és Mária a felesége

A gyerekeinktől kaptuk ajándékba ezt a 3 napos wellness hétvégét. Nagyon meghatódtunk,hogy most már ők is “gondoskodnak ” rólunk. Alig vártuk, hogy indulhassunk. Sajna már vége, itthon vagyunk. Olvastam egy-két előttem hozzászólót mi is csatlakozunk hozzájuk. Egyszóval szuper. Amit a többiek még nem írtak, hadd tegyük hozzá, hogy a Tulaj részéről /és családja/ olyan pluszt kaptunk,amit eddig csak az arab országokban tapasztalhattunk. Elvitt bennünket Villányba. Jól felkészülten idegenvezetett,nyugodtan kóstolgathattunk BRAVÓ! A munkatársai is példásan tették a dolgukat, kedvesen felkészülten. BRAVÓ. Hoztunk prospektusokat, reméljük tudjuk ajánlani barátainknak és a környék lakóinak, hisz sok emberrel van kapcsolatunk. A fürdő nagyon jó, nemzetközi vendégekkel tele.Lehet békében élni csak hagyni kell a népeket. Köszönettel Abdul és Mária a Tiszapartról /mi is büszkék vagyunk ám rá/ Mindszentről

2012. január 15.
Simon Hajnalka és Monostori Gergely

Fantasztikus 4 napot töltöttünk a szállodában! Figyelmes a kiszolgálás, változatos a reggeli és isteni a vacsora. A fürdőből visszaérve mindig tiszta és rendezett szoba várt minket. Köszönjük.hogy ilyen felejthetetlen napokat tölthettünk el önöknél! Bátran fogjuk másoknak is ajánlani. Sikerekben és vendégekben gazdag új évet kívánunk!!! Simon Hajnalka és Monostori Gergely Makóról

2012. január 1.