Selfness Harkányban – 10 éjszaka

Selfness Harkányban – 10 éjszaka

selfnessA selfness egy életforma melynek célja szebb test és lélek, igényesebb környezet, melyben élünk. Kiegyensúlyozottság, elégedettség, biztonság, boldogság megélése. A selfness követői a test és a lélek tökéletes összhangjára, és egy egészséges énkép kialakítására törekszenek. Ehhez Harkány és az Ametiszt Hotel ideális helyszínt teremt. Töltsön el Harkányban 10 selfness éjszakát és garantáltan feltöltődik!

A csomag tartalma:

  • Szállás svédasztalos reggelivel
  • Félpanzió, ami 3 fogásos a’la carte étkezés 12:00-20:30 között, étlapunk teljes kínálatából
  • 7 napra szóló egész napos gyógyfürdő belépő wellness részleg használattal (szauna, gőzkabin, pezsgőfürdő)
  • Üdvözlőital a teljes italválasztékunkból
  • Parkolás
  • Wifi
Időszak Ár: Egyágyas felár
2017.01.01 – 2017.06.30. 108.840.- Ft/fő 35.000.- Ft
2017.07.01 – 2017.08.26. 118.840.- Ft/fő 64.900.-Ft
2017.08.27 – 2017.12.28. 108.840.- Ft/fő 35.000.-Ft

Ajánlatot kérek »

Kiegészítő szolgáltatások:

Ebéd szállóvendégek részére: 1.700 Ft
Fürdőköpeny használat: 2.000 Ft/db
Kerékpár bérlés: 2.000 Ft/alkalom
Garázs bérlet: 1.500 Ft/ nap
Klímatizált szoba: 2.000 Ft/nap
Drávai hajózás: 2.000 Ft
Kerti nyugágy használata ingyenes.
A vezeték nélküli internet használata ingyenes.

Az ár nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, melynek összege 18 év felett 500.- Ft.

Csomagunk részletei:

Harkány gyógyvize, iparmentes tiszta levegője, nyugodt természetközpontú környezete, az itt lakók kedvessége segíti Önt a selfness élmény kialakításában, megélésében.
Az Ametiszt Hotel Harkány központjában, üde zöld kertjében kihelyezett nyugágyakon napozhat, olvasgathat. A zöld pázsit, a növények színes látványa, a nap lélekig hatoló meleg sugarai garantáltan elfeledtetik a hétköznapok monotonitását. A mindennapi problémák egyszerre távolivá válnak, a stressz megszűnik, a lélek megnyugszik és szabaddá válik.

A harkányi gyógyfürdő az ország egyik legrégebbi gyógyfürdője. Kénes gyógyvize ország- és világszerte ismert jótékony hatásáról. Számos kül- és beltéri gyógy és strandmedencéje közül mindenki megtalálja a neki leginkább megfelelő hőfokú és hatású medencét. Csomagunkban szereplő 7 napra szóló egész napos gyógyfürdő bérlettel a Harkányi Gyógyfürdő összes medencéjét használhatja és kedvére relaxálhat a meleg vízben vagy lubickolhat, úszhat a strandmedencékben. A nemrég épült wellness részleg a gyógyfürdő épület tetején található. Szaunája, pezsgőfürdője és gőzkabinja segít ellazulni és sokban hozzájárul a feltöltődéséhez. A tetőtéri panorámaablakokból gyönyörű kilátás tárul elénk: a fürdő 13 hektáros ősparkjára. A fürdő tökéletes selfness élményt nyújt.

Programlehetőségek:

Az itt eltöltött napok aktív pihenés lehetőségében is bővelkednek. Pécs – a 2010-ben Európa Kulturális Fővárosa címet viselő város – 25 km-re található Harkánytól a Mecsekben. Igazi nyüzsgő, pezsgő kulturális életű nagyváros, az első magyar egyetem megalapításának helyszíne. Számos tárgyi és írott emléke híven tanúskodik a magyar történelemben betöltött jelentős szerepéről. Hangulatos utcái, virágos terei és török korabeli emlékei egyedi jelleget kölcsönöznek a városnak, ahol mindig lengedezik a kellemes mediterrán szellő. Érdemes megemlíteni színház előadásait és koncert kínálatot is. A Harkány 5 km-re található Siklóstól melynek egyik nevezetessége a vár, és a ma is rendeltetésének megfelelően működő Malkocs-bej dzsámi. Máriagyűd, a jeles búcsújáró hely Siklós vonzáskörzetébe tartozik. Itt áll a mesés környezetben található kegytemplom, ami basilica minor rangra emelkedett. A hit és a lelki megnyugvás helyszíne. A gyűdi hegyoldalból kiemelkedő kéttornyú templom környezete, a mögötte magasló erdő, a hársfák virágának mézédes illata elvarázsolnak minden odalátogatót. Máriagyűd igazi selfness élményt jelent az arra fogékonyakra!

A napot megkoronázza az Ametiszt Hotel Étterem 3 fogásos vacsora kínálata. A selfness élet része az egészséges táplálkozás. Az éttermünk törekszik egészséges alapanyagokból készített ételek felszolgálására.

A borok kedvelőinek környékünk tartogat meglepetéseket. A bor táplálék testnek és léleknek, a kikapcsolódás és feltöltődés eszköze. Üdítő érzés egy hűvös őszi napon alkonyatkor a szoba teraszán vagy a kertben üldögélve egy pohár hideg rosé elkortyolgatása.

Próbálja ki a selfness életet! Harkány és hotelünk szeretettel várja!

Frissítve: 2017.01.05. – Ametiszt Hotel Harkány – Selfness Harkányban