Pünkösd Harkányban 3 éjszaka – Ametiszt Hotel Harkány

Pünkösd Harkányban 3 éjszaka – Ametiszt Hotel Harkány

Pünkösd Harkányban

Pünkösd Harkányban

Pünkösdi csomagunk tartalma:

  • szállás svédasztalos reggelivel
  • Félpanzió, ami 3 fogásos a’la carte étkezés 12:00-20:30 között, étlapunk teljes kínálatából
  • fejenként 1 db egész napos belépő a Harkányi Gyógyfürdőbe
    wellness használattal, ahol szauna, pezsgőfürdő és gőzkabin várja
  • 06.04-én szervezett buszos kirándulás a Villányi borvidék Palkonya településére, ahol a műemlék pincesoron rendezik a  Palkonyai Nyitott Pincék programot.
  • üdvözlőital,
  • wifi a szálloda teljes területén
  • ingyenes parkolás
Ára:
2017.06.02 – 2017.06.05. 32.760.- Ft/fő Egyágyas felár: 10.500 Ft

Ajánlatot kérek»

Harkány Pünkösd – Pünkösd Harkány

Pünkösd Harkány nyári fürdőszezonjának nyitója.

Beköszöntenek az első kánikulai napok, már érnek a korai gyümölcsök, az eper, a cseresznye, melyekből a harkányi piacon termelőktől vásárolhatunk.
Az Ametiszt Hotel barátságos, családias hangulata, rendezett, mediterrán jellegű környezete, üdén zöldellő kertje ideális környezetet jelentenek egy kellemes kikapcsolódáshoz.

Az ünnepi csomag tartalmazza minden napra a svédasztalos reggelit, a félpanzió minden nap 12:00 és 20:30 között bármikor elfogyasztható a szálloda éttermében. A bőséges 3 fogásos étkezést szabadon tudja összeállítani a teljes étlapunkról.

A csomag tartalmát képező egész napos fürdőbelépővel igénybe veheti a híres Harkányi Gyógyfürdő több, különböző hőfokú gyógyvizes medencéjét, melyek az egészséges testnek és a fáradt léleknek is egyaránt kellemes ellazulást nyújtanak.

Palkonyai Nyitott Pincék program

Ha kedveli a jó borokat, lehetőség lesz borkóstolón részt venni a Villányi borvidéken, ennek keretében 06.04- én vasárnap délután buszos kirándulást tervezünk Palkonyára a  Palkonyai Nyitott Pincék programra. Színvonalas programok kíséretében pincéről-pincére járva megismerkedhet a villányi borokkal, Palkonya műemlék pincéivel.
www.palkonya.hu

 

Kirándulás – Gyógyfürdőzés

A Harkányi Gyógyfürdő hideg vizes medencéiben egy frissítő, kora délelőtti úszás, a gyógymedencékben egy kis ellazulás tökéletes kezdet a feltöltődéshez. Majd a szálloda éttermének hangulatos kerthelyiségében elfogyasztott vacsora a páratlan íz és illatvilágú helyi borok kíséretében felejthetetlenné teszik az itt töltött napokat.

Amennyiben az aktív pihenés híve, a környék számos történelmi és kulturális látnivalója egész biztosan lenyűgözi majd. Pécs, a multikulturális nagyváros, Siklós múzeumával, templomaival, Máriagyűd a búcsújáró kegytemplomával, a sétahajózás a Dráván, Villány környéke a zamatos boraival színes programokat tartogatnak a vállalkozó szellemű vendégeknek.

 

2016.09.14.