Május 1. Harkányban – Ametiszt Hotel Harkány

Május 1. Harkányban – 3 éjszaka

május-1-harkánybanA csomag tartalmazza:

  • Szállás svédasztalos reggelivel,
  • Félpanzió, 3 fogásos a’la carte étkezés 12:00-20:30 között, étlapunk teljes kínálatából választva
  • fejenként 1 db egész napos belépő a Harkányi Gyógyfürdőbe,
  • üdvözlőital,
  • parkolás.
Ára:
2017.04.28 – 2017.05.01. 30760 Ft/fő Egyágyas felár: 10500 Ft

Megrendelem most »

Töltse a május 1-ét Harkányban, a barátságos, családias Ametiszt Hotelben!

Ezen a mediterrán jellegű vidéken a május már nagyon kellemes, meleg, késő tavaszi idővel kecsegtet. A természet már burjánzik, a kertek, parkok virágba és friss, üde zöld színbe borulnak. Eljön az ideje az esti sétáknak, a természettúráknak.

A hotel üde nagy kertje is már ilyentájt életre kelt, ahol napközben nyugágyakon szabadon sütkérezhet, miközben a déli napsugarak átjárják testét és lelkét. A kert alkonyatkor és az esti lámpafényben is hangulatos, nyugalmat árasztó. Egy-egy esti meghitt beszélgetés a kertben vagy a teraszon üldögélve felejthetetlenné tehetik a nálunk töltött napokat.

A Tenkes máriagyűdi oldalán elterülő Csodabogyó tanösvény bebarangolása kellemes, könnyed túra lehet egy szép májusi napra. Siklósra 5 km-es gyalogút vezet, melyet cserjék, fák szegélyeznek. Kerékpárral vagy akár sétálva átjuthatnak, miközben a test és lélek egyszerre lazul el és töltődik föl. Az akácok bódító illata és a szorgos méhek zümmögése megnyugtatja Önt és elfeledteti a város zaját.

A természet éltető erejéből táplálkozva mi is energiát nyerünk, lelkünk feltöltődik!

Siklósra érve a felújított vár, a dzsámi, a kegytemplom és a hangulatos kis terek is kellemes időtöltést jelentenek az idelátogatók számára.

A csomag tartalmaz egy kellemes kirándulást a híres villányi borvidékre. Az úton idegenvezetőnktől megtudhatnak pár érdekességet a környékről, majd közelről megnézhetik a villányi pincesort, természetesen egy-egy helyi vörösbor kortyolgatása közben.

Este egy kellemes vacsora szállodánk étteremének kerthelyiségében a helyi ízletes konyha és finom borok ízlelgetése közben ideális zárása a napnak.

A Harkányi Gyógyfürdő különböző hőfokú medencéiben is megmártózhat, miközben a 13 hektáros park nyugalmát is élvezheti. A gyógyfürdőépület tetején található wellness részleg tökéletes hely a teljes ellazulásra! Számos gyógyszolgáltatást vehet igénybe, gyógyulhat és feltöltődhet egyszerre.

2016.12.10. – Május 1. Harkányban